Anlık Bildirim

Angry Birds ve Clash Royale karışımı Badland Brawl indirmeye sunuldu

Hayatta kalma türüne yeni bir örnek olan Badland Brawl oyunu; Angry Birds ve Clash Royale karışımı bir oynanış mekaniği sunuyor. Beğenilen oyunun detayları haberimizde.

Yılın oyunu gibi ödüllere sahip Badland serisinin geliştiricisinin elinden çıkan ve geçen yıl sonlarından bu yana deneme aşamasında olan Badland Brawl hayatta kalma oyunu mobil platformlarda indirmeye sunuldu.

Badland Brawl neler sunuyor?

Angry Birds ve Clash Royale karışımı olarak tanımlanan Badland Brawl oyununda daha dar bir alanda mücadele veriliyor. Bu bakımdan daha hızlı oynanıyor. İki uzun kulenin arka kısmındaki mancınıklarla savaş birimlerini alana atıyorsunuz.

Oyun klasik Badland atmosferini ve Badland karakterlerini entegre ediyor. Oyuncular savaştıkça kendilerini geliştiriyor ve güçleniyorlar. Ayrıca kazandıkları Badland karakterlerinin özelliklerini öğrenerek strateji geliştiriyorlar.

Eğlenceli saatler vadeden oyunda kabilelere katılarak 2v2 ekip mücadeleleri de yapabiliyorsunuz. BadTube adındaki oyun içi video portalında diğer oyuncuların kaydettikleri mücadeleler izlenebiliyor. Oyun sürekli internet bağlantısı gerektiriyor.

Badland Brawl: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim