Anlık Bildirim

Call of Duty Warzone Mobile çıkış tarihi duyuruldu, ön kayıtlar açıldı

Activision, popüler konsol ve PC oyunu Call of Duty Warzone'u mobil sürümünü bekleyenler için güzel haberi paylaştı. Android ve iOS için Call of Duty Warzone Mobile çıkış tarihi duyuruldu.
Call of Duty Warzone Mobile Android & iOS çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
Activision, Call of Duty Warzone Mobile oyununun çıkış tarihini duyurdu. CoD hayranlarının beklediği oyun, Android ve iOS için 21 Mart’ta dünya genelinde indirilmeye açılacak. Peki, ücretsiz oynanabilecek Call of Duty Warzone mobil nasıl olacak?

Call of Duty Warzone Mobile 21 Mart'ta çıkıyor

Call of Duty Warzone Mobile oyunu nasıl olacak Tam Boyutta Gör
Call of Duty Warzone Mobile, online maçlarda 120 oyuncuya kadar destek verecek. Oyun, iki klasik Warzone haritası içerecek; Verdansk ve Rebirth Island. Ayrıca Shipment, Scrapyard ve Shoot House gibi normal çok oyunculu haritalar da oyunda yer alacak. Bu haritalar için Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination gibi multiplayer modlar olacak.

Call of Duty Warzone veya Call of Duty Modern Warfare III, Warzone Mobile ile senkronize olacak. Oyuncular bu oyunlar arasında ilerlemelerini, XP ve Battle Pass ilerlemesini paylaşabilecek. Oyuncular, kapsamlı HUD ayarları, detaylı kontrolcü ayarları, grafik seçenekleri dahil kontrol arayüzündeki hemen her öğeyi istedikleri şekilde ayarlayabilecek.

Call of Duty Warzone Mobile, Android ve iOS için ücretsiz indirilmeye açılacak, oyun içi satın alınabilir öğeler olacak. Ön kayıt yaptıran oyucular, oyun çıktığında iki yeni silah ve Ghost: Condemmed skini alacak.

Call of Duty®: Warzone™ Mobile Call of Duty®: Warzone™ Mobile Call of Duty®: Warzone™ Mobile Call of Duty®: Warzone™ Mobile Games Ücretsiz 3,9 GB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activision.callofduty.warzone

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11547 kez okundu.
9 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
activision, call of duty warzone mobile ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim