Anlık Bildirim

WhatsApp görüntülü görüşme özelliği herkese açılıyor

WhatsApp’ın uzun süredir rakiplerine karşı en büyük eksikliği olarak görülen görüntülü görüşme özelliği, test sürecinin ardından tüm kullanıcılara açılmaya başladı.

WhatsApp’ın kullanıcılardan gelen yoğun talepler doğrultusunda altyapısını hazırladığı ve bir süredir belirli bir grup ile test sürecinde olan görüntülü görüşme özelliği nihayet tüm kullanıcılara açılıyor.

Bir Süredir Test Ediliyordu

Özellikle rakip platformlara göre önemli bir eksiklik olarak görülen görüntülü görüşme özelliği yavaş yavaş dağıtıma başladı. Kullanıcılar arkadaşlarının sohbet sayfasına girdikten sonra üst köşedeki çağrı ikonuna tıkladıklarında hem sesli görüşme hem de görüntülü görüşme seçeneğini görebilecekler.

Özellik hali hazırda tüm kullanıcılara gitmediği için ilk etapta problem yaşanabilir zira güncellemeyi almış olan kullanıcının arkadaşı almadıysa veya henüz kurmadıysa bu kez sadece sesli görüşme seçeneği görülebilecek.

İlk kullanıma sunulduğu dönemdeki durumuna göre WhatsApp önemli mesafeler kat etti. Facebook satın alımı bir yana sadece metin tabanlı iletişimden sesli mesajlara, sesli görüşmelere ve görüntülü görüşmelere kadar geçen süreç zaten uygulamayı kategorisinin en iyisi yapmayı başardı.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10789 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, whatsapp video call ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim