Anlık Bildirim

Motorola'nın yaklaşan Moto G Pure ve Moto E40 telefonları görüntülendi

Motorola'nın yakın gelecekte tanıtması beklenen iki akıllı telefonunun görüntüleri ve teknik detayları sızdırıldı. Moto G Pure ve Moto E40'a ait detaylar haberimizde:

Motorola Moto G Pure ve Moto E40 ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Motorola'nın yaklaşan iki akıllı telefonunun görüntüleri ortaya çıktı. Moto G Pure ve Moto E40 akıllı telefonların görüntülerinin yanı sıra teknik ayrıntıları da sızdırıldı. Cihazlardan Moto G Pure'un Ekim ayında tanıtılması beklenirken Moto E40'ın lansman tarihi henüz bilinmiyor.

Moto G Pure neler sunacak?

6.5 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla gelecek olan Moto G Pure'da hangi yonga setine yer verileceği henüz bilinmiyor. MediaTek'in Helio G25 ve Helio P22 yonga setleri iki aday olarak gösteriliyor. Yonga setine 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama eşlik edecek.

Kamera detaylarına bakıldığında cihazın arkasında 48 MP birincil lensin yanında 2 MP derinlik sensörü olacak. Önde ise çentik ekran tasarımında 5 MP kameraya yer verilecek.

Motorola Moto G Pure ve Moto E40 ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

10.1 mm kalınlığına sahip olacak telefon, 10 W şarjlı 4.000 mAh batarya bulunduracak. USB Type-C ve 3,5 mm bağlantı noktalarıyla gelecek olan Moto G Pure, 300-350 dolar aralığında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Moto E40'ın teknik detayları

6.5 inç büyüklüğünde 90 Hz yenileme hızıyla HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekranla gelecek olan Moto E40, Unisoc T700 yonga setinden güç alacak ve 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacak.

Motorola Moto G Pure ve Moto E40 ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

48 MP birincil lens, 2 MP derinlik sensörü ve 2MP makro sensör cihazın arka üçlü kamera kurulumunu oluşturacak. Ön kamera 8 MP çözünürlük sunacak.

165,08 x 75,64 x 9,14 mm ölçülerinde ve 198 gram ağırlığında olan cihaz, 10W şarjlı 4.000 mAh batarya ile gelecek. Moto E40, 240 doların altında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim