Anlık Bildirim

Twitter, Sohbet Odaları'nı daha kapsamlı hale getirmek için konu eklemeye izin verecek

Sosyal medya platformu Twitter, Sohbet Odaları'nı kullanıcılar tarafından daha erişilebilir bir hale getirmek için içerik oluşturucuların 3'e kadar konu eklemelerini mümkün kılacak.

Twitter'da Sohbet Odaları'na konu eklenebilecek Tam Boyutta Gör

Twitter, Sohbet Odaları'na yeni bir özellik ekliyor. Şirket, daha keşfedilir hale gelmesi için Sohbet Odaları'na konu ekleme dönemini başlatıyor. Özellik, şu an için yalnızca İngilizce dil desteğiyle belirli Android kullanıcılarına sunuldu. Yakında daha fazla dil desteği eklenecek ve iOS kullanıcılarına da sunulmaya başlanacak.

Sohbet Odaları'na konu eklenebilecek

Sosyal medya platformu, Sohbet Odaları'na konu eklemeyi mümkün hale getirerek kullanıcıların takip ettikleri konulara dair Sohbet Odaları bulmalarını kolaylaştırmak istiyor. Ayrıca bu sayede içerik oluşturucular da daha geniş bir kitleye ulaşabilecekler.

Twitter, Sohbet Odaları'na konu ekleme sayesinde kapsamı genişletmek istiyor Tam Boyutta Gör

İçerik oluşturucular bir Sohbet Odası oluştururken veya planlarken Twitter tarafından belirlenen 10 konunun yer aldığı listeden 3'e kadar konu seçebilecek. Listede, İş ve Finans, Müzik, Spor, Teknoloji, Oyun, Dünya Haberleri, Eğlence, Sanat ve Kültür, Ev ve Aile, Kariyer konuları bulunuyor.

Twitter, Sohbet Odaları'na eklenebilecek konuların sayısını zamanla artıracağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim