Anlık Bildirim

Bu da kumanda olabilen akıllı hoparlör

Sony'nin yeni akıllı hoparlörü üst kısmında televizyonu kumanda edebileceğiniz bir kontrol katmanına sahip. Bu nedenle standart kumandalar gibi elde taşımak zor hale geliyor.

Bu da kumanda olabilen akıllı hoparlör

Tüketicilerin akıllı telefonlarda yer alan dijital asistanlarla sesli olarak etkileşime geçme alışkanlığının düşük oranlarda olduğu biliniyor. Hayatımıza yeni giren akıllı hoparlörler de aynı durum ile karşı karşıya. Üreticiler farklı fonksiyonlarla akıllı hoparlörlerin benimsenmesini sağlamaya çalışıyor.

İlginç konsept

Akıllı hoparlörler sadece sesli etkileşim kurma yanında üst seviye ses kalitesi, müzik listelerine erişebilme gibi yan yeteneklerle daha aktif hale gelmeye çalışıyor. Hatta gece lambası olanları bile mevcut. Sony de akıllı hoparlörüne bir uzaktan kumanda entegre etmiş.

Konsept gereği her zaman elimizde tuttuğumuz kompakt kumandalardan bahsetmiyoruz. Tasarım bir akıllı hoparlör olarak hazırlanmış. Hoparlörün üst kısmındaki yüzey ise kumanda olarak ayrılmış. Bu kumanda aynı zamanda hoparlörü de kontrol ediyor.

Bluetooth üzerinden bağlantı kuran hoparlör bu sayede evin herhangi bir odasından da televizyonu kumanda edebiliyor. Batarya 13 saate kadar kullanım süresi sunarken 3 saat içerisinde şarj oluyor. İlginç kumanda-hoparlör konsepti Japonya'da 182$ civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim