Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük soundbar markası belli odu: Lider değişmedi

FutureSource Consulting'in raporuna göre, Samsung, 2023 yılında dünyanın en büyük soundbar markası oldu. Güney Koreli teknoloji devi, bu başırıyı uzun süredir sürdürüyor.
samsung 10 yıldır üst üste en iyi soundbar markası Tam Boyutta Gör
Samsung, 2013’ten bu yana dünyanın en büyük soundbar markası olduğunu açıkladı. Araştırma analizi, Samsung’un 2023 yılında dünya genelinde %18,8 pazar payına ve %20,3 gelir payına sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Samsung, üst üste 10 yıldır en büyük soundbar markası

Samsung, ses sistemlerinde sınırları sürekli zorlayarak birçok üst düzey soundbar ve etkileyici yeni teknolojiler tanıttı. Örneğin; sürükleyici ses deneyimi için soundbar hoparlörlerini eşleştirilmiş TV ile aynı anda kullanmanıza izin veren Q-Symphony. Ses çubuğunu yerleştirdiğiniz odaya göre otomatik olarak kalibre eden SpaceFit Sound adında bir özellikle birlikte kablosuz Dolby Atmos da dikkat çekici. Soundbar olarak, 11.1.4 kanallı ses ve 656W ses çıkışı sunan Samsung HW-Q990C modeli, 2023 yılının en iyi soundbar’ı seçildi.

Samsung, küresel pazardaki konumunu güçlendirmek için yapay zeka tabanlı ses teknolojisinden yararlanarak üstün ses kalitesi sunan ve gelişmiş bağlantı özelliklerine sahip ev eğlence sistemleriyle sınırları zorlamaya devam edeceklerini söylüyor.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/samsung-world-biggest-soundbar-brand-10-years-row/ https://news.samsung.com/global/samsung-celebrates-a-decade-of-leadership-in-the-global-soundbar-market Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
40087 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, soundbar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim