Anlık Bildirim

El Salvador Başkanı Nayib Bukele ülkemize geliyor

Bitcoin kahramanı olarak da görülen El Salvador devlet başkanı Nayib Bukele ülkemize bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında devlet başkanı düzeyinde görüşmeler de olacak. 

Nayib Bukele Tam Boyutta Gör

Dünyanın Bitcoin’i resmi ödeme sistemi kabul eden tek ülkenin devlet başkanı ve aynı zamanda piyasanın kötü günlerinin kahramanı Nayib Bukele ülkemize geliyor. Devlet Başkanı düzeyinde bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. 

Sürpriz Nayib Bukele ziyareti

El Salvador bugüne kadar savaş, iç savaş, çeteler ve suçlarla anılan hatta bir dönem Türklerin girmesine izin verilmediği ülke olarak biliniyor. Genç yaşta devlet başkanı seçilen Nayib Bukele ile ülkenin çehresi de değişmeye başladı. 

Kripto para meraklısı olan Nayib Bukele kolları sıvadı ve protestolara rağmen Bitcoin’i resmi ödeme sistemleri arasına sokan kanunu onayladı. Sonrasında hazineye 1370 Bitcoin alan Bukele buradan elde edilen kâr ile hayvan hastanesi ve okul gibi sosyal projeler geliştirdi. Ayrıca bir Bitcoin şehri de kurmak istiyor. Böylece El Salvador en azından farklı bir konu ile dünya gündemine gelmiş oldu.

Başkan Nayib Bukele sosyal medyadan yaptığı duyuruda Perşembe günü ülkemize ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edroğan’ı da ziyaret edeceğini belirten Bukele’nin hangi konuları görüşeceği bilinmiyor ancak kripto para yasasının konuşulduğu bugünlerde telkinlerde bulunmasını isteyen yüzlerce yorum yapıldı. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26751 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nayib bukele, Bitcoin (BTC) ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim