Anlık Bildirim

El Salvador Başkanı Bukele’den BTC tahmini: 100 bin dolar olacak

El Salvador başkanı Nayib Bukele yılın son günlerinde satın alım yaparak hazineyi toplamda 1370 Bitcoin birikimine ulaştırırken yeni yıl için ise büyük umutlarını paylaştı. 

Bitcoin fiyatı Tam Boyutta Gör

Ülke olarak Bitcoin’i resmi ödeme birimi kabul eden, Bitcoin fonu kurarak kârını sosyal projelere harcayan, Bitcoin şehri kurma sözü veren ve piyasa her düştüğünde dipten Bitcoin toplayarak gönüllerde taht kuran El Salvador başkanı Nayib Bukele yeni yıl için tahminlerde bulundu.

Bitcoin yeni yılda ne kadar olacak?

Bukele ilk günlerini yaşadığımız 2022 yılı için oldukça umutlu ve kripto para dünyası açısından güzel gelişmelerin yaşanacağına inanıyor. Benimsenme oranlarının artması ile tahminlerine göre Bitcoin fiyatı 100 bin dolar seviyesine çıkacak. Bu da mevcut durumun iki katından fazla yükselmesi anlamına geliyor. Bukele ayrıca bu yıl iki ülkenin daha resmi ödeme birimi olarak Bitcoin’i kabul etmesini bekliyor. 

Hazineye toplamda 1370 Bitcoin alan Bukele buradan elde edilen kâr ile bir hayvan hastanesi ve okul olmak üzere sosyal projelere katkı yaptı. Bukele ayrıca her alış verişin Bitcoin ile gerçekleştirildiği bir şehir de kurmak istiyor. 

Diğer bir proje ise Volcano tahvilleri ve Bitcoin olarak yatırımınızın 5 yıl boyunca değerlendirilmesini amaçlıyor. Bitcoin şehri bu Volcano tahvilleri ile desteklenecek ve bu yıl tahvillere aşırı talep olması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim