Anlık Bildirim

NinjaBots evinize ninja dövüşlerini getiriyor

Spin Masters NinjaBots oyuncak robotları eğlenceli ninja dövüşleri ile oturma odanızda çocuklarınıza hoş zamanlar yaşatacak. NinjaBots özellikleri ve fiyatı haberimizde.

NinjaBots evinize ninja dövüşlerini getiriyor Tam Boyutta Gör

Robot teknolojileri bugün evimize girecek kadar uygun fiyatlı oyuncaklara dönüşmüş durumda. Üreticiler bu kanaldan tüketicilere ulaşmak için farklı konseptlerde robot teknolojileri ortaya koyuyor.

NinjaBots özellikleri ve fiyatı

Spin Masters tarafından geliştirilen NinjaBots, oturma odanızda veya ofisinizde eğlenceli ninja dövüşleri yapmanızı sağlıyor. Üzerinde OLED ekran olan bir kafa, tekerlekli gövde ve hareketli kollardan oluşan NinjaBots oldukça da akıllı.

OLED ekranda robotun farklı durumlarda yüz ifadeleri yansıttığını görebiliyorsunuz. Bir elinde sabit nunchaku olan robotun diğer eline ise tava, spatula, pompa gibi eğlenceli silahlar yerleştirebiliyorsunuz. Dahili sensör ile robot eline yerleştirdiğiniz aleti algılayabiliyor.

NinjaBots daha çok karşılıklı mücadeleler için geliştirilmiş. Doğrudan insanlarla iletişime geçmiyor. Hangi stilde ve hangi seviyede olmasını istediğinizi belirledikten sonra robotunuz öğrenmeye başlıyor. Dövüştükçe örneğin beyaz kuşaktan siyah kuşağa yükselebiliyorsunuz.

NinjaBots evinize ninja dövüşlerini getiriyor Tam Boyutta Gör

Elinizi önünde bir kere indirip kaldırdıktan sonra robotlar dövüşe geçiyor. İki elini de sallayarak aletlerle birbirine yaklaşıyor. Yıkılan robot kaybediyor. Karşı rakip yoksa kutu içerisindeki antrenman mankeni ile de robotunuzu geliştirebilirsiniz.

Özellikle çocukların kendi aralarında rekabet edebilecekleri bir ortam sunan NinjaBots robotları Ağustos ayında piyasaya sürülecek ve fiyatı 50$ olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim