Anlık Bildirim

Minecraft Earth oyuncakları geliyor

Alex, Steve, ördek, inek, yunus gibi karakterlerden oluşan Minecraft Earth oyuncakları; NFC yongası sayesinde anında oyuna dahil ediliyor ve özel bir yetenek kazandırıyor.

Minecraft Earth oyuncakları geliyor Tam Boyutta Gör

Konum tabanlı olarak oynanan Minecraft Earth oyununun popüler olmasının ardından oyuncakları da gecikmedi. Mattel oyuncakları oyuna özel yetenekler eklemenizi sağlıyor.

Boost Mini karakterleri neler sunuyor?

Boost Mini adı verilen mini figürler hoş tasarımlara sahip. Alex, Steve, ördek, inek, yunus, creeper gibi pek çok Minecraft karakteri bunlar arasında. Toplamda 20 Boost Mini karakteri olacak.

Karakterler NFC yongası barındırıyor. NFC olan bir cihaz ile temas ettirdiğinizde Minecraft Earth oyununa süreli yetenekler ekliyor. Yetenek süresi ekranda saat ile gösteriliyor. Toplamda 10 farklı yetenek mevcut.

Kaydedilen her karakter tecrübe puanı da kazandırdığı için arkadaşlar arasında değişimler de mümkün olacak. Ayrıca Mattle kemere takılabilen bir taşıma kılıfı da satıyor. Boost Mini karakterleri 5$ fiyat etiketine sahip.

Minecraft Earth oyuncakları geliyor Tam Boyutta Gör

Minecraft için de Mattel’in yeni oyuncakları var. NFC özelliği olmayan mini figürler 3.5$ seviyesinde. Ayrıca Minecraft Dungeons ile bağlantılı Redstone Monstrosity büyük figürü 25$, küçük figürler ise 10$ seviyesinden satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim