Anlık Bildirim

Nokia yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıtmaya hazırlanıyor

HMD Global altında varlığı sürdüren Nokia, çeşitli markalarla lisans anlaşması yaparak ismini farklı kategorilerde duyurmak istiyor. OffGlobal, yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıtmaya hazırlanıyor.

Nokia'dan yeni dizüstü bilgisayarlar geliyor Tam Boyutta Gör

Üst seviye akıllı telefon pazarında kendine ciddi bir pay alamayan Nokia, farklı kategorilerde şansını denemeye devam ediyor. Firma, daha önce tablet, kulaklık ve televizyon gibi sektörlere de girmişti. Lisans anlaşmaları da yapan firma, yakında yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıtacak.

Nokia markalı katlanabilir dizüstü bilgisayar geliyor

Fransız startup markası OffGlobal, firma ile lisans anlaşması yaparak Nokia markası altında 15.6 ve 17.3 inç dizüstü bilgisayarlarını tanıtmıştı. Görünüşe göre OffGlobal, Nokia markası altında birçok yeni ürün tanıtmaya hazırlanıyor.

SIG Bluetooth Sertifikaları ortaya çıkan cihazlar, OffGlobal’in planlarını gözler önüne seriyor. Rapora göre firma, 5 farklı dizüstü bilgisayar hazırlıyor ve bunlardan birinin katlanabilir ekrana sahip olması bekleniyor. PureBook Lite 15, PureBook Lite 14, PureBook Fold 14, PureBook Pro 17 ve PureBook Pro 15 olarak adlandırılması beklenen cihazlar büyük ihtimalle yeni Nokia akıllı telefonları ile beraber IFA2022’de tanıtılacak.

Nokia'dan yeni dizüstü bilgisayarlar geliyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim