Anlık Bildirim

Nokia Lite Earbuds tanıtıldı

Nokia Lite Earbuds tam kablosuz kulaklık aktif gürültü engelleme ve mekansal ses gibi özelliklerden yoksun olarak geliyor. Yüksek fiyat etiketi sorun olabilir.

Nokia Lite Earbuds tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Nokia’nın akıllı telefon üzerine yoğunlaştığı sanal etkinliğinde yeni bir kablosuz kulaklık modeli de kendisini göstermeyi başardı. Nokia Lite Earbuds tam kablosuz kulaklık modeli uzun kullanım sürelerine odaklanıyor.

Nokia Lite Earbuds özellikleri ve fiyatı

Nokia Lite Earbuds kulaklık modeli piyasada alıştığımız uzun sağlı ve silikon uçlu tasarımı devam ettiriyor. 6mm sürücüsü olan kulaklık 20Hz-20kHz aralığındaki frekansları kapsıyor. Bluetooth 5.0 bağlantısı ile tek seferde tek bir cihaza bağlanabiliyor.

Kulaklıklar tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabiliyor. Şarjlı kılıf ile birlikte bu süre 36 saate çıkıyor. Kılıfta yer alan LED bildirim ışıkları ile bataryanın durumu takip edilebiliyor. Paket içerisinde 3 farklı kulaklık ucu da yer alıyor.

Nokia Lite Earbuds modeli 75 Avro gibi yüksek bir fiyattan piyasaya giriyor. Bu fiyat seviyelerinde aktif gürültü engelleme yapabilen rakipler bulmak mümkün. Bu bakımdan Nokia’nın işi oldukça zor gibi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim