Anlık Bildirim

Nvidia tepe yöneticisi: Fermi ikinci çeyrekte yaygınlaşacak

Nvidia tepe yöneticisi Jen-Hsun Huang, 2010 mali yılı dördüncü çeyrek finansal sonuçlarının açıklandığı analist görüşmesinde Fermi tabanlı yeni nesil ekran kartlarıyla ilgili bazı önemli ipuçları verdi. Huang açıklamasında, Fermi mimarisini temel alan DirectX 11 destekli yeni nesil ekran kartlarının çoğalması ve yaygınlaşmasının ikinci çeyreği bulacağını belirtti.

Bilindiği üzere Nvidia'nın finansal takvimi, normal takvime göre biraz daha farklı işliyor. Zira Nvidia için ilk çeyrek Ocak sonunda başlıyor ve Nisan ayında sona eriyor. Dolayısıyla Jen-Hsun Huang'ın işaret ettiği ikinci çeyrek planlamasının Mayıs-Haziran-Temmuz dönemlerini kapsadığını belirtmekte de fayda var.

Fermi tabanlı Quadro ve Tesla çözümlerinin ikinci çeyrekte yaygınlaşacağını belirten Nvidia, GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480'nin çıkış programında ise herhangi bir değişikliğe gitmedi. CeBIT 2010 fuarında tanıtılması beklenen DirectX 11 destekli yeni nesil ekran kartlarının, fuarı takip eden günlerde satışa sunulmaları bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12919 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, geforce ve Tesla
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim