Anlık Bildirim

Performans canavarı OnePlus 10T'nin çıkış tarihi sızdırıldı

OnePlus'ın yeni performans canavarı OnePlus 10T'nin çıkış tarihi sızdırıldı. Hindistan'da yalnızca Amazon üzerinden satılacak yeni telefon Avrupa pazarına da gelecek.

OnePlus 10T'nin çıkış tarihi sızdırıldı: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör

OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 10T’den yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda tasarımı ve özellikleri sızdırılan yakın zamanda ise tüm Android cihazlardan daha yüksek bir skorla AnTuTu’da görünen yeni telefonun, şimdi de çıkış tarihi ortaya çıktı.

Ağustos ayından itibaren satışa sunulacak

Sızıntılara göre OnePlus 10T, 25 Temmuz ile 1 Ağustos tarihleri ??arasında tanıtılacak ve Ağustos ayının ilk haftası ile beraber yalnızca Amazon Hindistan üzerinden satılacak. Ayrıca yeni amiral gemisinin Avrupa pazarına da geleceği doğrulandı ancak bunun Hindistan duyurusu ile aynı zamanda olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Şimdiye kadarki sızıntılara ve söylentilere göre OnePlus 10T, Full HD+ LTPO 120 Hz 6.7 inç kavisli E4 AMOLED ekrana sahip olacak. Bununla birlikte Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak yeni cihazın, 150W SuperVOOC hızlı şarj destekli 4.800 mAh batarya, 12 GB RAM, OIS destekli 50 MP ana, 16MP Ultra geniş açı2MP makro sensörlerinden oluşan üçlü bir tasarıma ek olarak 32MP selfie kamerası ile gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim