Anlık Bildirim

OnePlus 10T, benchmark testlerinde görüldü: Tüm telefonları geride bırakıyor

Yakında tanıtılması beklenen OnePlus 10T, benchmark testlerinde görünmeye başladı. Testlerde oldukça yüksek bir puana ulaşmayı başaran yeni telefon, Android dünyasının yeni lideri olabilir. 

Yeni performans canavarı OnePlus 10T AnTuTu'da göründü Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında başarılı modellere imza atan OnePlus, yakın zamanda yeni amiral gemisi OnePlus 10T’yi tanıtacak. Geçtiğimiz hafta ilk render görüntüleri sızdırılan yeni telefonun, şimdi de AnTuTu skoru ortaya çıktı.

Android dünyasının yeni lideri olabilir

Digital Chat Station tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde OnePlus PGP110 kod adıyla gözüken ve OnePlus 10T olduğu düşünülen yeni telefonun, 1.131.151 puan almayı başardığı görülüyor. Bununla birlikteelde edilen bu skorun piyasadaki diğer tüm Android cihazlardan daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni performans canavarı OnePlus 10T AnTuTu'da göründü

Ayrıca yeni ekran görüntüsü, cihazın stres testi sırasında CPU sıcaklıklarını 50 derecenin altında tutmayı başardığını yani iyi bir soğutma çözümü ile geleceğini ortaya koyuyor.

Kısa bir süre önce Amazon'da 799 euro fiyat etiketiyle listelenen OnePlus 10T'nin Full HD+ çözünürlüğe sahip 120Hz 6,7 inç kavisli E4 AMOLED ekran150W SuperVOOC hızlı şarj destekli 4.800 mAh batarya, 12GB'a kadar RAM, 50MP ana kamera dahil olmak üzere üçlü bir kamera kurulumu ve Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim