Anlık Bildirim

OnePlus Band tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

OnePlus Band 1.1 inçlik dokunmatik AMOLED ekranında fitness bilgileri, uyku döngüleri ve kandaki oksijen oranını gösterebiliyor. OnePlus Band özellikleri ve fiyatı haberimizde.

OnePlus Band tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Yıllardır akıllı telefon pazarında olan OnePlus markası yavaş yavaş giyilebilir cihaz pazarına ısınmaya başladı. Akıllı saat çalışmaları devam eden firma öncesinde akıllı bilekliğini satışa sunuyor.

OnePlus Band özellikleri ve fiyatı

OnePlus Band modelinde 1.1 inçlik 126x294 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Tüm kontroller dokunmatik ekrandaki sürükleme hareketleri ile sağlanıyor. 37 farklı ana ekran teması bulunan bileklik bunları özelleştirme imkanı da sunuyor.

12 farklı egzersiz modunu tanıyabilen cihaz ayrıca diğer sporlar için de serbest mod barındırıyor. 5 ATM basınca dayanıklı ve IP68 sertifikası yer alıyor. Kayış ile birlikte bileklik toplamda 22.6 gram ağırlığa sahip.

Nabız takibi yapabilen bileklik uyku döngülerinizi izleyebiliyor ve kandaki oksijen oranını ölçebiliyor. Tek şarj ile senaryoya göre 14 güne kadar kullanım süresi elde edilebiliyor. OnePlus Band ilk hafta indirimli 35$ olacak ve sonra artacak. Şimdilik kesin çıkış tarihi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim