Anlık Bildirim

OnePlus Buds kulaklıklar duyuruldu

OnePlus Buds tam kablosuz kulaklık modeli Warp Charge hızlı şarj, 13.4mm dinamik sürücüler, Dolby Atmos, dokunmatik dış yüzey gibi özelliklerle geliyor. OnePlus Buds özellikleri ve fiyatı haberimizde.

OnePlus Buds kulaklıklar duyuruldu Tam Boyutta Gör

OnePlus firmasının orta seviyede iddialı olmaya çalışacak yeni akıllı telefon Nord ile birlikte tam kablosuz kulaklık tarafında da yeni bir ürün tanıtıldı. OnePlus Buds biraz üst seviyeye oynuyor.

OnePlus Buds özellikleri ve fiyatı

OnePlus Buds tam kablosuz kulaklık modeli alışık olduğumuz geleneksel tasarıma ayak uyduruyor. Dış kısım dokunmatik yüzeye sahip ve belirli fonksiyonlar yönetilebiliyor. IPX4 sertifikası ile su sıçramalarına karşı dayanıklı.

Kulaklıktaki 13.4mm dinamik sürücüler üst seviye ses kalitesini hedeflerken Bass Boost ve Dolby Atmos ile destekleniyor. Kulaklık Fast Pair özelliği ile kolay bir şekilde telefonunuz ile eşleşiyor.

Kulaklık ve şarj kılıfı toplamda 30 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Warp Charge ile 10 dakika şarj ettiğiniz zaman kulaklık 100 dakika, kılıf ise 500 dakika kullanım süresine ulaşabiliyor. OnePlus Buds tam kablosuz kulaklık modeli 80$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim