Anlık Bildirim

OnePlus Buds Pro 2'nin görselleri sızdırıldı

OnePlus'ın yeni kulaklığı Buds Pro 2'nin zeytin yeşili varyantının görselleri sızdırıldı. Şirket kulaklığın ses sistemini daha iyi hâle getirmek için Dynaudio ile iş birliği yapmış. İşte detaylar:
OnePlus Buds Pro 2'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Üst yarısı mat ve alt kısmı parlak olan çift tonlu bir tasarıma sahip OnePlus'ın yeni kulaklığı Buds Pro 2'nin 91 Mobiles tarafından görselleri sızdırıldı. Önceki modele kıyasla kulağa daha iyi oturması için açılı kulak uçlarına sahip olacak kulaklık, OnePlus ve Dynaudio iş birliğiyle geliştirildi.

İşte OnePlus Buds Pro 2'nin beklenen özellikleri:

45db'e kadar uyarlanabilir gürültü engelleme (ANC) desteğine sahip olacağı söylenen OnePlus Buds Pro 2, ANC etkinleştirildiğinde, 6 saate kadar pil ömrü sağlarken kılıfla birlikte 22 saate kadar dayanabilir. ANC olmadan ise 9 saatlik oynatma süresi sunan cihaz, kılıfla birlikte 38 saate kadar dayanabilir. Aramalar sırasında gelişmiş ses izolasyonu için ise her kulaklıkta üç mikrofon bulunacağı çıkan söylentiler arasında.

OnePlus Buds Pro 2'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Kablosuz şarj desteğine sahip olacak OnePlus Buds Pro 2, söylentilere göre kulaklıklar 10 dakikalık şarjla 3 saate kadar dayanabilirken kutusu ise 10 dakikalık şarjla 10 saate kadar oynatma süresi sunacak. Ayrıca Google Fast Pair, Bluetooth 5.2, 69ms düşük gecikme süresi, tere ve suya dayanıklılık için IP55 sertifikasına sahip olacağı da tahmin ediliyor.
Kaynakça https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-buds-pro-2-renders-design-exclusive/ https://pricebaba.com/blog/exclusive-oneplus-buds-pro-2-full-specifications-leaked-likely-to-launch-soon Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim