Anlık Bildirim

90 Hz ekran ve 50 megapiksel kameralı OnePlus Nord 2'nin lansman tarihi belli oldu

Çinli üretici OnePlus yeni orta sınıf akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. OnePlus Nord 2'nin lansman tarihiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

OnePlus Nord 2 ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

OnePlus bu ay yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkaracak. Çinli üreticinin OnePlus Nord 2'yi duyurması bekleniyor. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Mukul Sharma cihazın 24 Temmuz'da tanıtılacağını söyledi.

Daha önceki sızıntılara göre OnePlus Nord 2, OnePlus 9 serisi telefonlara benzeyecek. Cihazda Full HD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranına sahip 6.43 inç AMOLED ekran göreceğiz. Ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı içerecek.

OnePlus Nord 2 muhtemel özellikleri

Akıllı telefonun 5G destekli MediaTek Dimensity 1200 işlemci, 12 GB'a kadar RAM'e ve 256 GB'a kadar depolama alanı ile geleceği bildiriliyor. Ana kamera sistemi 50, 8 ve 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşacak. Ön kamerası ise 32 megapiksel olacak.

OnePlus Nord 2 ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Son olarak, OnePlus Nord 2'nin Warp Charge 30T Plus hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4.500 mAh pille donatılacağını ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim