Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M22'nin Avrupa fiyatı ortaya çıktı

Çok yakında resmiyet kazanması beklenen Samsung Galaxy M22'nin Avrupa fiyatı ortaya çıktı. Avrupalı bir e-ticaret sitesi cihazın 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonunu listeledi.

Samsung Galaxy M22'nin Avrupa fiyatı Tam Boyutta Gör

Samsung, M serisi akıllı telefon yelpazesini yeni bir modelle genişletecek. Güney Koreli teknoloji devi Galaxy M22'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Avrupalı bir e-ticaret şirketi bu ay piyasaya sürülmesi planlanan cihazı web sitesinde listeledi.

Ürün sayfasına bakılırsa akıllı telefon Avrupa'da 240 euro fiyatla satılacak. Bu fiyatın cihazın 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için geçerli olduğunu belirtelim. E-ticaret sitesinde teknik özellikler konusunda herhangi bir detay yok.

Samsung Galaxy M22'nin Avrupa fiyatı

Galaxy M22 muhtemel özellikleri

Daha önce sızdırılan bilgilere göre Galaxy M22, 2.0 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli Helio G80 işlemciden güç alacak. Bununla birlikte HD+ çözünürlük (1600 x 720 piksel) ve 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.4 inç boyutunda AMOLED ekran taşıyacak.

Akıllı telefonun arka panelinde 48 + 8 + 2 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan dörtlü kamera sistemi göreceğiz. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 25W hızlı şarj destekli 6.000 mAh bataryasından alacak. Galaxy M22'nin kesin çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim