Anlık Bildirim

OnePlus yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Çinli marka OnePlus, Ivan kod adı altında yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Sertifikasyon sürecinden geçen cihaz OnePlus Nord CE'nin devam modeli olarak gelebilir.

OnePlus yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi OnePlus, IV2201 model numarasına saship ve Ivan kod adını taşıyan bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Söz konusu cihaz BIS (Hindistan Standartları Bürosu) kurumunun kayıtlarında ortaya çıktı.

Sertifikasyon sürecinde olması akıllı telefonun yakında tanıtılacağını gösteriyor. Muhtemelen Nord serisine dahil olacak bir modelden bahsediyoruz. Aktarılan bilgilere göre cihaz orta sınıf OnePlus Nord CE modelinin yerini alacak.

OnePlus yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor

2022'nin başlarında gelebilir

Ivan kod adlı akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda henüz bir bilgi yok. OnePlus Nord CE'nin Snapdragon 750G yonga setini temel aldığını hatırlatalım. Cihaz 6.43 inç AMOLED ekran, 64 megapiksel ana kamera ve 30W şarj destekli 4.500 mAh pil gibi özellikler sunuyor.

BIS sertifikası, cihazın 2022'nin başlarında piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor. Tüm bildiklerimiz şimdilik bunlarla sınırlı. İlerleyen günlerde OnePlus Nord CE 2 ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim