Anlık Bildirim

OnePlus, OxygenOS 12 güncellemesini geri çekiyor

OnePlus, Android 12 tabanlı OxygenOS 12'yi sunmaya başlamasının ardından kullanıcılardan gelen birçok hata bildirimi ile birlikte güncellemeyi geri çekme kararı aldı.

OnePlus, OxygenOS 12 güncellemesini geri çekiyor Tam Boyutta Gör

OnePlus, bu hafta başlarında OnePlus 9 ve 9 Pro akıllı telefonlarına sunduğu Android 12 tabanlı OxygenOS 12'yi geri çekiyor. Şirket, bu kararı kullanıcılardan gelen hata ve sorun raporlarının ardından aldıklarını açıkladı.

Hatalar düzeltilip tekrar yayınlacak

OnePlus 9 ve 9 Pro akıllı telefonlarına OxygenOS 12'ye güncelleyen kullanıcılar, birçok hatayla karşılaştı. Kullanıcılar, hatalı animasyonlar ve bozuk otomatik doldurma özelliği gibi sorunları OnePlus'a bildirdi ve şirket hataları kabul ederek OxygenOS 12'yi geri çekme kararı aldı.

OnePlus'tan yapılan açıklamada: "OxygenOS 12 güncellemesinin neden olduğu sorunların farkındayız ve yazılım ekibimiz bunları düzeltiyor. Bu yazılım güncellemesini askıya alacağız ve mümkün olan en kısa sürede yeni bir güncelleme sunacağız." ifadelerine yer verildi.

OnePlus'ın hataları düzeltip yeni güncellemeyi ne zaman sunacağı bilinmiyor. OnePlus, Android 12 tabanlı yazılımlarda sorun yaşayan tek şirket değil. Samsung, Android 12 tabanlı One UI 4.0'ı Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3'e sunmaya başlamasının ardından kullanıcılar, birçok hata bildirimi tespit etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim