Anlık Bildirim

MSI, MAG X570S serisi anakartları duyuruldu

Haziran ayının başında MSI, çevrimiçi ürün lansmanı etkinliği sırasında yepyeni X570S Serisi anakartlarını duyurdu. Eşsiz tasarımlar ve dikkat çekici özellikler çeşitli tartışmalara yol açtı.

Haziran ayının ilk günlerinde MSI , birçok yeni anakartı (ve diğer ürünleri) sergileyen çevrimiçi ürün lansmanını gerçekleştirmişti. Az önce yapılan açıklamalar, yaklaşmakta olan X570S anakartları hakkında daha da fazla ayrıntıyı gözler önüne seriyor. Eşsiz tasarımlar kesinlikle ilgi çekici ve en yeni Ryzen işlemcilere yatırım yapanlar için ürün yelpazesine büyük bir katkı sağlıyor.

AMD'nin 2019 yılında piyasaya sürülen X570 platformu, PCIe 4.0 veriyolunu destekleyen ilk yonga seti oldu. MSI X570 Serisi anakartlar, şüphesiz yüksek özelliklere ve agresif tasarımlara sahip harika bir seri olarak kullanıcıların gönlüne taht kurmayı başardı.

MSI, MAG X570S serisi anakartları duyuruldu Tam Boyutta Gör


Askeri(Military) tasarıma bağlı kalınarak üretilen ve buna bağlı olarak adlandırılan MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI ve MAG X570S TORPEDO MAX , dikkat çekici özelliklerinin yanında MSI'nin ürün optimizasyonuna ne kadar çok önem verdiğini gözler önüne seriyor.

Rekabet son kullanıcıya yarayacak

MAG X570S TORPEDO MAX artık MSI kullanıcılarının çok sevdiği Pasifik Mavisi renk grubuyla geliyor. S serisini hak edebilmek adına toz ve sesi engellemek için çipset fanlarının bu seride kullanılmadığı fakat soğutmayı en üst seviyeye çıkarabilmek adına pasif soğutucunun ne denli büyük olduğu gözlerden kaçmıyor. Her iki modelde M2 Shield Frozr olarak adlandırılan Nvme disklere yönelik soğutucu ile birlikte geliyor.

MSI, MAG X570S serisi anakartları duyuruldu Tam Boyutta Gör


Fiyatlandırma hakkında henüz bir bilgi yok fakat özelliklerine bakıldığında orta-üst düzey kartlar olarak nitelendirmek yanlış olmaz. Asus tarafında X570F ve X570E serisine rakip olarak sunulan bu kartların fiyatlarının da rekabete dayalı olacağı söylenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim