Anlık Bildirim

Realme MagDart ilk ürünleri ortaya çıktı

Apple MagSafe benzeri Realme MagDart adındaki manyetik aksesuar ekosistemi son aşamaya gelmiş durumda. Ekosisteme ait iki şarj aksesuarı internete sızdırıldı.

Realme MagDart neler sunacak? Tam Boyutta Gör

Realme markasının Apple MagSafe benzeri bir manyetik aksesuar ekosistemi geliştirdiğine dair ilk işaretler geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Şimdi ekosisteme ait ilk ürünler de sızdırıldı.

Realme MagDart neler sunacak?

Apple MagSafe ile aksesuar pazarında yeni bir dönemin başladığını gören realme markası Android tarafındaki büyük boşluğu değerlendirmeye karar verdi. Android dünyasının ilk MagSafe rakibi realme’den gelecek. 

Realme MagDart olarak tescili yapılan aksesuar ekosistemi aynı MagSafe Charger benzeri bir yapıya sahip. Muhtemelen uyumlu ilk Realme akıllı telefonunun arka kısmında da daire şeklinde karşılık gelen manyetik bölgesi olacak. 

Realme MagDart 15W kablosuz şarj özelliği sunuyor. İkinci ürün ise kutu şeklinde ve muhtemelen birden fazla cihazı şarj edebiliyor ancak manyetik olmasının pek bir avantajı yok gibi. Muhtemelen aynı isim altında farklı ihtiyaçlar için sunulacak. Elbette MagDart konseptinin Android ekosisteminde ilgi görmesi de gerekiyor. Aksi takdirde sadece bir deneme olarak kalacaktır.
 

Realme MagDart Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim