Anlık Bildirim

Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığı Enco Buds ortaya çıktı

Oppo bu ay içerisinde yeni bir kablosuz kulaklık çıkarmaya hazırlanıyor. Evan Blass, Enco Buds olarak adlandırılan modelin yüksek kaliteli basın görsellerini paylaştı.

Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığı Enco Buds ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo'nun en geç Nisan sonuna kadar Enco Buds isimli yeni kablosuz kulaklığını tanıtması bekleniyor. Mobil sektörün güvenilik bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass, cihazın yüksek kaliteli görsellerini yayınladı.

Oppo Enco Buds görünüm olarak piyasadaki mevcut Enco W11'e çok benziyor. Yeni modelde mikrofon deliklerinin şekli değişirken şarj kutusunun üzerine sağ ve sol kulaklığın yerlerini belirten R ve L harflerinin eklendiğini görüyoruz.

Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığı Enco Buds ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bluetooth 5.2 desteğiyle gelecek

Evan Blass tarafından yayınlanan görüntüler Oppo Enco Buds'ı beyaz renkte gösteriyor. Kablosuz kulaklığın teknik özellikleri konusunda neredeyse hiçbir bilgi yok. Şu an için sadece Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyeceğini biliyoruz.

Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığı Enco Buds ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo Enco Buds'ın şarj kutusu açıldığında, telefon ekranında kulaklık bağlantısı arayüzü görünecek. Ancak bu özelliğin sadece Oppo markalı cihazlara özel olup olmayacağı bilinmiyor. Geri kalan tüm detayları öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim