Anlık Bildirim

Oppo Reno 7 serisi küresel pazarda satışa çıkıyor

Oppo Reno serisinin son modelleri Oppo Reno 7 ailesi tüm dünyada satışa sunuluyor. Geçtiğimiz yıl duyurulan Oppo Reno 7 modelleri sonunda küresel pazarda satışa olacak.

Oppo Reno 7 serisi küresel pazarda satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Oppo tarafından gelen bilgiler Oppo'nun Reno 7 ailesi için bir etkinlik tasarladığını işaret ediyor. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında duyurulan Oppo Reno 7 modelleri sonunda tüm dünyada satışa sunuluyor. Oppo ise cihazları satışa sunmadan önce bir etkinlikle cihazları tanıtmayı planlıyor.

Oppo Reno 7 serisi Şubat'ta küresel pazarda satışa çıkıyor

Oppo, Reno 7 modelleri için 4 Şubat'ta bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikte en az iki Oppo Reno 7 modelini tanıtacak olan Oppo, muhtemelen Oppo Reno 7 ve Oppo Reno 7 Pro modelleri ile karşımıza çıkacak. Küresel pazarda satacağı modelleri 4 Şubat'taki etkinlikte tanıtacak olan Oppo, daha sonra aynı ay içerisinde cihazları satışa sunacak. Şimdi gelin cihazların bilinen birkaç özelliğine bakalım.

Oppo Reno 7 serisi küresel pazarda satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

İlk olarak Oppo Reno 7'ye baktığımızda gelen bilgiler cihazın 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran ile geleceğini söylüyor. Muhtemelen 60W hızlı şarj desteği sunacak olan Reno 7, ekranın altına gömülü bir parmak izi sensörüne de sahip olacak. Fiyatının ise ortalama 400 Dolar civarında olması bekleniliyor.

Oppo Reno 7 Pro ise diğer modelden farklı olarak 65W hızlı şarj desteği ile gelecek. Ön tarafında 32MP'lik bir selfie kamerası taşıyacak olan Reno 7 Pro, arka tarafında 50MP'lik Sony imzalı bir ana kameraya sahip olacak. Fiyatı ise ortalama 550 Dolar civarında olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim