Anlık Bildirim

Oppo Watch akıllı saat modelinin yeni posteri, merak edilenleri cevaplıyor

Teknoloji üreticisi Oppo'nun 6 Mart tarihinde yeni akıllı telefonu Find X2 ile piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı saat modeli Oppo Watch, bu kez de yayınlanan posterde ortaya çıktı.

Oppo Watch akıllı saat modelinin yeni posteri, merak edilenleri cevaplıyor

Oppo, 6 Mart tarihinde Find X2 akıllı telefon serisi ile birlikte tanıtacağı Oppo Watch'ın yeni bir posterini yayınladı. Görsel, şirketin ilk akıllı saati ile ilgili merak edilenleri de cevaplar nitelikte.

İki renk seçeneği ile geliyor

Yayınlanan postere göre Oppo Watch, altın ve mavi renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek. Altın varyant krem rengi silikon kayış, mavi varyant ise siyah silikon kayışa sahip olacak. Apple Watch ile benzerlik gösteren kavisli kenarlara sahip kare bir gövdeyle gelecek olan Oppo Watch'ın sağ tarafında ise iki adet fiziksel düğme yer alıyor. Ayrıca akıllı saatin arama işlevi ve e-SIM desteği ile gelecek olmasının da yüsek bir ihtimal olduğu belirtilmiş.

Oppo Watch akıllı saat modelinin yeni posteri, merak edilenleri cevaplıyor Tam Boyutta Gör

Bununla birlikte yaklaşan akıllı saatin diğer özellikleri ile ilgili çok fazla bilgi mevcut değil. Bazı kaynaklar Oppo Watch'ın Wear OS çalıştıracağını iddia ediyor. Ancak bu söylenti şu ana kadar onaylanmış değil. Şirketin ilk akıllı saatiyle ilgili tüm detayları ancak 6 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte öğrenebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim