Anlık Bildirim

Oppo Watch Free satışa çıktı: Özellikleri ve fiyatı

Akıllı saat ve akıllı bileklik karışımı görünümüyle dikkat çeken Oppo Watch Free Türkiye'de satışa sunuldu. Oppo Watch Free özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.

oppo watch free fiyatı Tam Boyutta Gör

Oppo’dan bugün yapılan açıklamaya göre Oppo Watch Free, Türkiye’de satışa sunuldu. Oppo Watch Free’nin Türkiye fiyatı 1.149 TL olarak açıklandı.

Oppo Watch Free özellikleri

Oppo Watch Free, akıllı saat ile akıllı bileklik karışımı bir görüntüye sahip. Dikey yapıdaki ekranda 1,64 inç büyüklüğü ile dikkat çekiyor. AMOLED panel kullanılıyor ve 280 × 456 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın çerçeveleri ince tutulmuş. Tam renkli saat görünümleriyle şık görünüş elde edilebiliyor.

Tıpkı diğer akıllı bilekliklerde olduğu gibi Oppo Watch Free modelinde de uzun pil ömrü sunuluyor. Oppo’nun açıklamasına göre tam şarjla 14 gün dayanıyor. 5 dakika şarj ile bir günlük kullanım vaat ediyor.

Oppo Watch Free fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Telefonunuza gelen bildirimleri Oppo Watch Free üzerinden ayrıntılı şekilde görüntüleyebilirsiniz. Gelen çağrıları reddedebilir, telefonunu bulu etkinleştirebilir ve telefondaki müziği kontrol edebilirsiniz. Saatte şu an için 40’tan fazla saat görünümü seçeneği bulunuyor. AI Outfit Watch Face 2.0 ismindeki özellik sayesinde yapay zeka kullanılarak giyiminize uygun saat görünümleri hazırlanabiliyor.

100'den fazla spor takibi

Oppo Watch Free’nin spor özelliklerine baktığımızda 100’den fazla spor modunu desteklediğini görüyoruz. Bunlardan 4 tanesini otomatik olarak algılıyor. Bu modları başlatmayı unutsanız bile saat sizi uyarıyor. Ürünle birlikte gelen profesyonel koşu önerileri formda kalma ve yağ yakma hedeflerinizi etkin bir şekilde gerçekleştirmenize yardım ediyor.

Oppo Watch Free fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Ayrıca 24 saat nabız izlemeyi destekleyen OPPO Watch Free her saat başı nabzınızı kaydediyor. Eğer nabız aşırı yükselirse, akıllı kayış titreşerek kullanıcıyı düzensiz nabız konusunda uyarıyor. Piyasadaki tüm modellerde olduğu gibi ayağa kalkma hatırlatıcısı mevcut anca bu saatte yeni bir özellik daha mevcut. Saat içindeki 5 dakikalık mini egzersiz videoları ile ofis çalışanlarının formda kalmasına yardımcı oluyor.

Detaylı uyku takibi özelliği: OSleep

Oppo Watch Free uyku takibi konusunda epey iddialı görünüyor. OSleep adı verilen özellik ile detaylı uyku takibi yapılıyor. OSleep profesyonel, kapsamlı ve kişiselleştirilmiş uyku izleme özelliğinin yanı sıra uykudan önce, uyku sırasında ve uykudan sonra detaylı analizler gerçekleştiriyor. Özellikle profesyonel sensörler ve gelişmiş algoritmalar kullanarak yaptığı horlama riski değerlendirmesi ile uykudaki sorunları etkin bir şekilde tespit ederek zamanında çözüm önerileri getiriyor. OPPO Watch Free bunu, kan oksijen satürasyonu izleme, optik nabız sensörü aracılığıyla nabız değişim algılama ve horlamanın bir telefon tarafından kaydedilmesi özellikleriyle destekleyerek yapıyor. OPPO Watch Free aynı zamanda uykudaki ortalama kan oksijen seviyesi, horlama sayısı ve azami horlama desibeli gibi göstergeleri de sergiliyor. Böylece uyku sırasındaki solunum sorunlarını zamanında tespit ediyor.

Oppo Watch Free fiyatı

Oppo Watch Free ülkemizde siyah ve vanilya renk seçenekleri ile 1.149 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile müşterilerin beğenisine sunuldu. Şu an bazı sitelerde 1.049 TL’ye bulabilmek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim