Anlık Bildirim

Oral-B, üç yeni iO akıllı diş fırçasını tanıttı

Oral-B, üç yeni modeliyle birlikte iO serisini genişletmeye devam ediyor. Şirket, iO4, iO5 ve iO10 akıllı diş fırçalarını duyurdu. Fırçalar, birçok temizleme moduyla geliyor.

Oral-B, üç yeni iO akıllı diş fırçasını tanıttı

Oral-B, CES 2022 kapsamında üç yeni akıllı diş fırçasını tanıttı. Şirket, iO4 ve iO5 gibi daha ekonomik fırçaların yanında bir de birinci sınıf iO10'u ürün yelpazesine ekledi. Akıllı diş fırçaları, 3D izleme, basınç kontrolü ve yerleşik bir fırçalama zamanlayıcısıyla geliyor.

Farklı temizleme modları sunuluyor

Oral-B iO10, günlük temizleme, hassas, süper hassas, yoğun, beyazlatma, diş eti bakımı ve dil temizleme olmak üzere yedi farklı temizleme modu sunuyor. Oral-B, diş fırçasına kullanıcılar çok sert fırçaladığında kırmızı ışık ve doğru fırçalama tekniği uygulandığında ise yeşil ışık gösteren bir sensör eklediğini belirtiyor.

iO10 ayrıca iOSense şarj cihazında, gerçek zamanlı bilgiler ve kişiselleştirilebilirlik için ağız sağlığı koçluğu sunacak ve kullanıcıların telefonlarını banyoya götürme ihtiyacını ortadan kaldıracak.

Oral-B, üç yeni iO akıllı diş fırçasını tanıttı Tam Boyutta Gör

Oral-B ayrıca, iO4 ve iO5 diş fırçalarını da tanıttı. 100 dolardan daha düşük fiyat etiketleriyle sunulacak olan cihazlar, iO teknolojisine sahip olacak ancak daha az temizleme moduyla gelecek ve şarj ünitesine yerleşik ağız sağlığı koçluğu olmayacak. iO5, kullanıcılarına Oral-B uygulaması aracılığıyla gerçek zamanlı fırçalama takibi ve koçluğu sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim