Anlık Bildirim

Görme engelliler için üretilen OrCam MyEye Pro, Akıllı Okuma sunuyor

OrCam, okuma güçlüğü çekenler ve görme engelliler için basılı ya da dijital metinleri sesli olarak okuyan MyEye Pro'ya kullanıcıların belirli kelimeleri bulması adına Akıllı Okuma modu getirdi.

OrCam MyEye Pro artık Akıllı Okuma modu sunuyor Tam Boyutta Gör

OrCam, görme engelli veya okuma güçlüğü çeken kullanıcılar için ürettiği iki ürünü CES 2022'de sergiledi. CES inovasyon ve 'sağlık ve zindelik' kategorilerinde ödül alan MyEye Pro cihazı, basılı ya da dijital metinleri okuyup sesli olarak aktararak ve ürünleri tanımlayarak kullanıcılara yardımcı oluyor.

Daha hızlı işlemciye sahip

Bir süredir zaten kullanımda olsa da OrCam MyEye Pro, birkaç yeni özellik sunuyor. Bir gözlüğe entegre şekilde kullanılabilen cihaz, bir bilgisayardaki 'Bul' işlevine benzeyen ve kullanıcıların istediği bilgileri bulmasını kolaylaştıran bir 'Akıllı Okuma' moduna sahip.

MyEye Pro, önceki versiyonda yer alan bir mikrofon yerine iki mikrofon, daha hızlı işlemci, daha uzun pil ömrü, geliştirilmiş gözlük ekiyle geliyor. Şirket, daha hızlı işlemci sayesinde cihazın daha hızlı açıldığını ve barkod ve banknot tanımlama ve yüz tanıma için daha hızlı ve daha yüksek doğruluklu yanıtlar verebildiğini söylüyor.

Geçtiğimiz yıl gelen iyileştirmeyle OrCam MyEye Pro,sesli komutlara karşılık verebiliyor. OrCam sesli asistanı, aktif hale getirmek için 'Hey OrCam' demek yeterli oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim