Anlık Bildirim

Yeni Kia Picanto çok ekonomik ve çevreci: 4.1 litre/100 kilometre ortalama yakıt tüketimi!

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, yeni modelleriyle kazandığı ivmeyi uzun süre daha koruyacak gibi gözüküyor.Modellerinin güncel versiyonlarıyla Avrupa, Amerika ve anavatanında çok önemli satış rakamlarına ulaşan otomobil üreticisi, A sınıfındaki modeli Picanto'yu yeniledi. Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak yeni Picanto özellikle düşük yakıt tüketim ve emisyon değerlerine sahip motorlarıyla ön plana çıkıyor.

4 farklı motor seçeneğiyle satışa çıkarılacak yeni Picanto'nun benzinli motorları çok ekonomik ve çevreciler. Baz versiyon 1.0 litre hacminde,flex-fuel özellikli, 3 silindirli bir benzinli motora sahip. 68 beygir gücündeki bu küçük motor kasa ağırlığı da düşük olan Picanto'yu taşımakta pek zorlanacak gibi gözükmüyor. 100 kilometrede ortalama 4.2 litre/100 kilometre yakıt harcayan bu 1.0 litrelik motorun emisyon değeri ise 95 gram/kilometre.

Diğer bir benzinli motor seçeneği olan 1.2 litre hacmindeki 4 silindirli motor ise 84 beygir güç üretiyor. 5.8 litre/100 kilometrelik ortalama yakıt tüketimine sahip bu modelin emisyon değeri 105 gram/kilometre. Öte yandan Avrupa'da satılacak Picanto modellerinde start-stop sistemi de opsiyon olarak sunulacak. Bu sayede 1.0 litrelik benzinli motorun ortalama yakıt tüketimi 4.1 litre/100 kilometreye, emisyon değeri ise 95'ten 90 gram/kilometre değerine inecek.

Bahar aylarında Kia showroomlarında boy göstermesi planlanan modelin ilk olarak 5 kapılı versiyonu satışa çıkarılacak. 3 kapılı versiyonun satışa çıkarılmasının ise sonbaharı bulabileceği belirtiliyor.

Yeni Kia Picanto
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36132 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim