Anlık Bildirim

Razer: Oyuncu dizüstü fiyatları artacak

Razer patronu önümüzdeki dönemde küresel çip krizi ve yoğun talebe bağlı olarak oyuncu dizüstülerinde fiyat artışının beklendiğini dile getirdi. Artık oyuncu dizüstüleri de lüks kategoriye girebilir.

Razer Blade Tam Boyutta Gör

Pandemi döneminde aşırı talep nedeniyle oluşan küresel çip sıkıntısı azalacak yerde giderek daha fazla etkili oluyor. Dizüstü pazarında önümüzdeki yıl oyuncuları zorlayacak fiyat gelişmelerinin yaşanması bekleniyor. 

Oyuncu dizüstüleri zamlanıyor

Razer patronu yaptığı bir paylaşımda küresel çip krizi nedeniyle bileşen sıkıntısı yaşadıklarını ve fiyat artışının olacağını düşündüklerini belirtti. Bu bakımdan oyuncu dizüstü modelleri ve özelde Razer Blade ürünleri önümüzdeki yıllarda fiyat artışı kaçınılmaz olacak. 

Razer dizüstüleri bilindiği üzere şık ve güçlü donanımları ile zaten belirli bir alım gücünün üzerinde seyrediyordu. Yapılacak zamlarla hitap ettiği kitlenin biraz daha kısıtlı hale geleceğini söylemek yanlış olmaz. 

Diğer taraftan fiyat-performans tarzındaki oyuncu dizüstülerinde ne tür değişimler yaşanacak merak konusu. Özellikle uygun fiyatlı oyuncu dizüstülerinde tüketicileri hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler yaşanabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim