Anlık Bildirim

Hitman 2 'Kolombiya' oynanış fragmanı yayınlandı

Warner Bros ve IO Interactive, Hitman 2'nin Kolombiya lokasyonunu gösteren bir oynanış fragmanı yayınladı. Görüntülerde Ajan 47'nin ölümcül Kolombiya yağmur ormanlarında boy gösterdiği görülüyor.
IO Interactive’in Hitman 2’yi Kasım ayında çıkarması bekleniyor. Oyunun neler sunacağını merak edenler için Hitman 2’nin oynanış fragmanı yayınlandı. Söz konusu fragmanda oyunun geçeceği yerlerden biri olan Kolombiya gösteriliyor. Ajan 47'nin hedefi Kolombiya yağmur ormanlarının kalbinde yer alan Santa Fortuna köyündeki uyuşturucu kartelini çökertmek. Fragman oyunun grafikleri ve mekaniği hakkında fazlasıyla fikir sahibi olabilmemizi sağlıyor.
Hitman serisinin geleceği bir süredir çalkantıdaydı. Geçen yıl Square Enix, IO Interactive ile yollarını ayırdığında oyunun artık eski şirket tarafından yayınlanma ihtimali kalmadı. Ancak daha sonra Warner Bros serinin devam etmesi için IO Interactive ile anlaşarak yayıncılık görevini üstlendi. Hitman 2 bu kapsamda yayınlanacak ilk oyun olacak.

Hitman 2 ne zaman çıkacak?

Hitman 2, epizodik sürümünden farklı olarak tam altı lokasyon ile çıkacak. Geliştirici IO Interactive sadece Miami ve Kolombiya'yı açıklasa da büyük ihtimalle Hindistan, Yeni Zelanda, Kuzey Denizi'nde bir şehir ve bir Amerikan banliyösünde geçen bölümlerin de olacağı söyleniyor. Merakla beklenen Hitman 2, 13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim