Anlık Bildirim

GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte GTA VI çıkış tarihi

GTA VI fragmanı yayınladı. Grand Theft Auto 6 nasıl olacak az çok belli olurken, GTA 6 çıkış tarihi de ortaya çıktı. GTA 6 ne zaman çıkacak sorusu resmî olarak yanıt buldu.

Rockstar Games, merakla beklenen GTA 6 fragmanını sonunda yayınladı. Grand Theft Auto hayranlarının merakla beklediği GTA VI oyunundan heyecanlandıran oynanış görüntüleri paylaşırken, GTA 6 çıkış tarihi de duyuruldu. GTA 6 ne zaman çıkacak, hangi platformlara gelecek belli oldu.

GTA 6 ne zaman çıkacak?

GTA 6 çıkış tarihi 2025 olarak duyuruldu. Rockstar Games, net bir tarih paylaşmamakla birlikte oyunun ilk olarak yeni nesil konsollara çıkış yapacağını duyurdu. GTA VI, ilk olarak PS5 ve Xbox Series X/S konsollarda oynanabilir olacak. GTA VI PC için ne zaman çıkacak şu aşamada belli değil.

Fragman Lucia adında tek bir kahramana odaklanıyor. Fragmanın başında hapishane giysisiyle gösterilen Lucia, görünüşe göre hapisten çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte bazı suçlara karışacak.

Rockstar, Grand Theft Auto VI oyununun şimdiye kadarki en büyük, en sürükleyici GTA deneyimini yaşatacağını, Vice City'nin neonlarla kaplı sokaklarına ve ötesine ev sahipliği yapan Leonida eyaletine götüreceğini söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
4 Kişi Okuyor (0 Üye, 4 Misafir) 4 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9546 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 6, rockstar games ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim