Anlık Bildirim

PUBG mobil sürümü 100 milyondan fazla indirildi

Rakibi Fortnite'dan önce mobil platformlarda yaygın kullanıma sunulan PUBG oyunu karşılığını alıyor. Oyun bugüne kadar toplamda 100 milyondan fazla indirildi.

Mobil dünyada son dönemin en gözde konusu Fortnite oyunu iken rakibi PUBG Mobile da önemli adımlar atmaya devam ediyor. PUBG Mobile indirme konusunda rakibini ikiye katladı.

PUBG Mobile ne kadar indirildi?

Tencent tarafından yapılan açıklamaya göre Android ve iOS platformunda PUBG Mobile oyunu 100 milyondan fazla indirildi. Henüz tam anlamıyla Android tarafına yerleşmeyen Fortnite ise iOS tarafında 50 milyon civarında indirme aldı.

PUBG Mobile geçtiğimiz Mart ayında indirmeye sunulmuştu ve sadece 4 ayda ulaştığı rakam dikkat çekici. Ayrıca oyuna günlük olarak giren kullanıcı sayısı 14 milyon olarak açıklandı. Bu rakama Çin, Japonya ve Güney Kore dahil değil.

Elbette net olarak bir gelir karşılaştırması yapmak mümkün değil. Bununla birlikte Fortnite oyunu sadece iOS tarafında 180 milyon dolar civarında bir gelire ulaştı. PUBG Mobile’ın ise toplamda 40 milyon dolar elde ettiği tahmin ediliyor. İndirme sayısı açısından geçse de gelir açısından PUBG Mobile aradaki farkı pek kapatacak gibi görünmüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim