Anlık Bildirim

Kingdom Come geliştiricisi, Cyberpunk 2077'nin Skyrim'den daha iyi durumda olduğunu düşünüyor

2020 yılının en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077 geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Kingdom Come geliştiricisi ise oyun için yapılan eleştirilerin biraz abartıldığını düşünüyor.

Kingdom Come geliştiricisi, Cyberpunk 2077'nin Skyrim'den daha iyi durumda olduğunu düşünüyor Tam Boyutta Gör

CD Projekt'in yeni oyunu Cyberpunk 2077 yaklaşık 1 ay önce yayınlandı. Oyun ile ilgili gündem yavaş yavaş bitme aşamasına yaklaştı ancak hala da gündemi hareketlendirecek açıklamalar geliyor. Bu seferki açıklama ise Kingdom Come: Deliverance'ın geliştiricisinden geliyor.

Kingdom Come: Deliverance isimli rol yapma oyununun geliştiricilerinden Daniel Vavra, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı ve oyun hakkında bir yorumda bulundu. Yaptığı paylaşıma göre kendisi, oyunu ikinci kez bitirmiş, büyük bir hata veya sorun ile karşılaşmamış ve oyunun son yıllardaki en iyi oyun olduğunu düşünüyor. 

Daniel Vavra ayrıca, oyuna duyulan nefretin yanlış olduğunu, bu nefreti besleyenlerin oyunu oynamadığını ve yalnızca YouTube'da birkaç video izlediğini düşünüyor. Son olarak da kendisi Cyberpunk 2077'nin, Skyrim'e göre teknik açıdan daha başarılı olduğunu düşünüyor. 

Aslında kendisi çok da haksız sayılmaz. Skyrim şu anda bile sorunları olan bir oyun. Yine de bu durum Cyberpunk 2077'nin çıkışında sorunsuz çıktığı anlamına gelmiyor elbette. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15080 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, bug ve
3 etiket daha hata skyrim Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim