Anlık Bildirim

Sapphire'in özel madencilik kartları MSRP fiyatlarına geriledi

Ekran kartı sektöründe stok ve tedarik sıkıntıları devam ederken, özel madencilik yongalarının satışları yavaş yavaş düşüyor. Sapphire'in X080 ve X060 madencilik kartları MSRP fiyatlarına geriledi.

Özel madencilik kartlarının fiyatları düşmeye devam ediyor Tam Boyutta Gör

Kasım ayında AMD Radeon RX 6700M ve 6600M ekran kartlarını özel madencilik donanımı olarak yeniden markalaştıran Sapphire’in, GPro X080 ve X060 madencilik kartlarının fiyatlarında büyük bir düşüş yaşanıyor.

Madencilik kartlarında fiyat düşüşü devam ediyor

Ocak ayında 1350 dolar fiyatlara ulaşan ve 850 dolar MSRP fiyatı bulunan GPro X080 modeli Şubat ayında 865 dolara kadar gerilerken, 620 dolar MSRP fiyatına sahip X060 modeli ise 1000 dolar seviyelerinden 565 dolara kadar düşmüş durumda. Bununla birlikte yaşanan gerilemenin, ekran kartı fiyatlarının yavaş yavaş eski haline dönmesinden kaynaklandığı düşünülüyor.

Özel madencilik donanımlarının fiyatları MSRP fiyatlarına gerilerken, Sapphire'e kıyasla Nvidia'nın CMP HX kartlarının satışları da yüzde 77 oranında azaldı. Paylaşılan bilgilerden yola çıkarak özel madencilik donanımlarının oyun donanımlarına kıyasla daha hızlı bir düşüş gösterdiğini ve Ethereum'un hisse kanıtına geçişi yaklaştıkça fiyatların daha normal seviyelere ulaşacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11667 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sapphire, Teknoloji Haberleri ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim