Anlık Bildirim

Pandemide günlük vaka sayısı 30.000'i geçmek üzere

Hasta sayısı dışında uzun bir aradan sonra yeniden öğrenmeye başladığımız vaka sayıları açıklanmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca birkaç dakika önce günün Covid-19 tablosunu açıkladı.

Pandemide günlük vaka sayısı 30.000'i geçmek üzere Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere son birkaç gündür ülkemizde çıkan günlük vaka sayılarını tekrar öğrenmeye başladık. Bunun öncesinde son birkaç aydır yalnızca hasta sayılarını öğreniyorduk. Vaka sayıları son birkaç gündür açıklandığı için de geçmiş günlerle kıyaslamak biraz zor oluyor ancak yükselişte olduğunu rahatlıkla anlayabilliyoruz.

Vaka sayılarının yeniden açıklanmaya başladığı gün, yani 25 Kasım'da vaka sayısının (hasta sayısı dahil) 28.351 olduğunu, hasta sayısının da 6.814 olduğunu görmüştük. Dün ise Vaka sayısı 29.132 (hasta sayısı dahil), hasta sayısı 6876 ve vefat sayısı da 174 olarak açıklanmıştı. Bugün açıklanan tabloyu da aşağıda bulabilirsiniz.

Pandemide günlük vaka sayısı 30.000'i geçmek üzere Tam Boyutta Gör

Tabloya baktığımızda bugünün vaka sayısının 29.845 olduğunu ve düne göre bir yükseliş olduğunu görüyoruz. Hasta sayısında ise düne göre bir düşüş söz konusu. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinde yaptığı paylaşım ile 27 Kasım 2020 Covid-19 tablosunu şu şekilde yorumladı: Bugün tespit edilen 6.592 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 5.000’e yaklaştı. Kayıplarımız artıyor. Tedbirlere sıkı uyarsak kısıtlama olmadan da mücadele edebiliriz. Yoksa kısıtlamalar kaçınılmaz olur. En güvenli yer evimizdir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4161 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
covid 19, korona ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim