Anlık Bildirim

Sony'den güzel haber: Beklenen PlayStation 5 etkinliği için sonunda tarih verildi

Xbox'ın üst üste yaptığı etkinliklerin ve oyunsuz geçen ayların ardından sonunda PlayStation'dan özel etkinlik için ilk haberi aldık. PS5'in geleceğine göz atacağımız etkinlik haftaya bugün.

PlayStation 5 etkinliği için tarih verildi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere yaz ayları oyuncular için bir hayli sıkıcı geçer çünkü çok fazla oyun çıkmaz. Ancak yaz ayları oyunsuz geçse de büyük stüdyoların yaptıkları etkinliklerle en azından beklediğimiz oyunlardan yeni bilgiler alırken bir yandan da yeni oyun duyuruları görebiliyoruz. Bu yıl Xbox'tan gayet başarılı bir etkinlik görsek de ne yazık ki rakibi PlayStation'dan aynısını göremedik. Geçtiğimiz saatlerde ise güzel haber geldi.

PS5 Sunumu 9 Eylül'de

PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklamaya göre haftaya, yani 9 Eylül 2021'de PlayStation 5 için bir sunum yapılacak. Sunum Türkiye saati ile 23:00'te YouTube ve Twitch sayfalarından izlenebilecek. Peki etkinlikte neler gösterilecek?

Son birkaç seferdir yapılan sunumların aksine bu sunum, bağımsız oyunlar veya üçüncü parti oyunlar ile ilgili olmayacak. PlayStation Studios'a bağlı olan stüdyoların ve sektörün en yaratıcı geliştiricilerinden bazılarının oyunlarına odaklanan bir sunum olacak. Yaklaşık 40 dakika sürecek sunumda 2021'in geri kalanında ve gelecekte çıkan oyunlardan güncellemeler bulunacak.

Kısaca etkinlikte PlayStation'ın birçok özel oyunundan yeni detaylar görebiliriz. Hangileri olacağı elbette belli değil ancak etkinliği izlemekte fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim