Anlık Bildirim

POCO da dizüstü bilgisayar çıkarmaya hazırlanıyor

Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka olarak yola devam eden POCO sadece akıllı telefon üretmeyecek. Şirketin dizüstü bilgisayar çıkarma hazırlığında olduğuna dair önemli belgeler ortaya çıktı.

POCO da dizüstü bilgisayar çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

POCO geçtiğimiz Ocak ayında, yani neredeyse bir yıl önce Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka haline gelmişti. Ancak buna rağmen eski eski ana şirketinin ayak izlerini takip edecek gibi görünyüor.

Xiaomi bildiğiniz üzere RedmiBook serisi altında uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar üretmeye odaklanmış durumda. POCO'nun da benzer bir hamle yaparak kendi dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürmeyi planladığı söyleniyor.

POCO da dizüstü bilgisayar çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

BIS kayıtlarında ortaya çıktı

Poco markasıyla ilişkili dizüstü bilgisayar pilleri, Hint Standartları Bürosu (BIS) kayıtlarında ortaya çıktı. Bu da şirketin muhtemelen POCOBook isimli bir dizüstü bilgisayar çıkarmayı planladığını gösteriyor.

POCO da dizüstü bilgisayar çıkarmaya hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Hintli duyumcu Mukul Sharma, BIS sertifikasının bir bölümünü paylaştı. Belgede R15B02W ve R14B02W model numaralı iki dizüstü bilgisayar bataryasından bahsediliyor. Ne yazık ki henüz cihazlar hakkında başka herhangi bir detay yok.

Kaynakça https://twitter.com/stufflistings/status/1339554509710749696 https://www.notebookcheck.net/POCOBook-incoming-Battery-certification-suggests-POCO-laptops-could-be-in-the-works.510916.0.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim