Anlık Bildirim

Socios ekosistemine Portekiz milli takımı da katılıyor

Portekiz milli takımının Socios ile yaptığı anlaşma sonucunda POR jetonu kısa süre içerisinde satışa çıkıyor. Ayrıca Portekizli kullanıcılara da POR jetonu ücretsiz dağıtılacak.

POR token satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar kulüp ve milli takım bazında 39 takımın taraftar tokenini piyasaya süren ve çok büyük bir hacme sahip olan Chilliz yani Socios ekosistemi önemli bir milli takımı daha bünyesine katıyor. 

Portekiz kripto para piyasasında

Socios tarafından yapılan duyuruya göre Portekiz Futbol Federasyonu ile Chilliz platformu iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında POR milli takım jetonu bir iki gün içerisinde satışa sunulacak. 

POR jetonunu satın alan taraftarlar pek çok etkinlik ve uygulamaya katılma şansı elde edecek. Ayrıca Socios üzerinde Portekizli kullanıcılara hediye POR jeton dağıtımı da yapılacak. Bunların bilgilendirmesi de kısa süre içerisinde gerçekleşecek. 

Portekiz milli takımından 6 oyuncu hali hazırda Socios ekosistemindeki takımlarda forma giyiyor. Diğer taraftan Ronaldo da 770 gole ulaşmasının anısına törenle 770 JUV token hediye almıştı. Futbol şampiyonası esnasında yapılacak olan hamle muhtemelen yoğun bir ticaret hacmi de oluşturacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim