Anlık Bildirim

Razer fare modelleri için kavrama matlarını duyurdu

Mevcut oyuncu farenizin yüzeyini terleyen avucunuz nedeniyle kavramakta zorlanıyorsanız Razer yüzey matları sayesinde bunu engelleyebilirsiniz. Matlar pek çok Razer faresi ile uyumlu.

Razer fare modelleri için kavrama matlarını duyurdu Tam Boyutta Gör

Oyuncu veya gündelik kullanıcı olarak farenizi yoğun bir şekilde kullanıyorsanız; terleme problemi nedeniyle rahatsızlık hissini yaşamışsınızdır. Özellikle hassasiyet gereken oyunlarda terli avucunuzla fareyi kavrayamamanız sorun oluşturabiliyor.

Razer fare kavrama matları

Oyuncular fare ekipmanı ararken terleme konusunda da çözüm üretmiş modelleri tercih ediyor ancak böyle bir modeliniz yoksa Razer’ın yeni fare kavrama matları imdadınıza yetişiyor. Firma 10 fare modeline bu matları sunmaya başladı.

Fare matları 0.5mm kalınlığında ve alt yüzeyi yapışkan. Sağ ve sol tuşlar için birer mat, avuç içi için alt ve üstte birer mat veya sağ veya sol kenarlarda birer mat olmak üzere toplam 4 mat sunuluyor.

Hali hazırda Razer DeathAdder Essential, Razer DeathAdder Elite, Razer DeathAdder V2, Razer Viper, Razer Viper Ultimate, Razer Basilisk X HyperSpeed, Razer Basilisk V2, Razer Basilisk Ultimate, Razer Viper Mini ve Razer DeathAdder V2 Mini için matlar mevcut ve 13.5$ civarında fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim