Anlık Bildirim

Realme Band 2 bu hafta tanıtılıyor: 1.4 inç ekran, IP68 koruması ve SpO2 ölçümü

Çinli marka Reamle önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı bileklik çıkaracak. Gerekli sertifikaları alan Realme Band 2'nin Realme Book ile birlikte tanıtılacağı bildiriliyor.

Realme Band 2 bu hafta geliyor Tam Boyutta Gör

Realme ilk dizüstü bilgisayarı Realme Book'u 18 Ağustos tarihinde tanıtacak. Çinli markanın etkinlikte bir başka cihaz daha tanıtabileceği söyleniyor.

Realme Band 2 akıllı bileklikten bahsediyoruz. Yeni ürün hali hazırda gerekli tüm sertifikaları almış durumda. Dolayısı ile resmiyet kazanmaya hazır.

Realme Band 2 bu hafta geliyor Tam Boyutta Gör

Muhtemel özellikleri

Akıllı bileklik güncellenmiş tasarımla (render görüntüsü aşağıda) karşımıza çıkabilir. Ayrıca ince çerçeveli 1.4 inçlik bir ekran taşıyacağı bildiriliyor. Boyutları ise 45.9 × 24.6 × 12.1 mm olacak.

Realme Band 2 bu hafta geliyor Tam Boyutta Gör

Cihazın diğer muhtemel özellikleri IP68 korumalı kasa, kalp atış hızı monitörü, SpO2 ölçüm sensörü, çok sayıda spor modu desteği, uyku takibi ve Bluetooth 5.2 bağlantısı olarak sıralanıyor.

Realme Band 2'nin fiyat etiketi konusunda henüz bir bilgi yok. Büyük olasılıkla akıllı bileklik ana rakibi Xiaomi Mi Band 6 gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim