Anlık Bildirim

Realme Band 2 tanıtıldı: İşte fiyatı

Realme Band 2 önceki nesle göre daha büyük bir ekran ve daha büyük bir batarya ile geliyor. 90 farklı spor modu ve akıllı ev aletlerini kontrol özellikleri de var.

Realme Band 2 geldi Tam Boyutta Gör

realme markasının Mart ayında piyasaya sürdüğü realme Band fitness bilekliği yıl sona ermeden güncellendi. realme Band 2 geri bildirimleri dikkate alarak daha iyi özelliklere bürünmüş.

realme Band 2 özellikleri ve fiyatı

realme Band 2, 1.4 inçlik dokunmatik ekranında 320x167 piksel çözünürlük barındırıyor. 500 nit parlaklık seviyesine kadar çıkan ekran ilk nesle göre daha büyük. Bileklik 50’den fazla kadran teması sunuyor. 

Nabız ölçer ve uyku takibinin yanında kandaki oksijen, âdet döngüsü, stres seviyesi gibi değerler de takip ediliyor. 90 farklı spor moduna sahip olan bileklik yoga, yürüyüş, yüzme gibi 14 tanesini takip edebiliyor. Kalanları sonraki bir güncelleme ile eklenecek. 

Smart AIoT Control ile bileklik üzerinden akıllı realme aletleri kontrol edilebiliyor. 50 metreye kadar su altında kullanılabilen bileklik 12 güne kadar kullanım süresi sunuyor ve Bluetooth LE ile gerekli durumlarda düşük güçte çalışabiliyor. Fiyatı 35$ olan bileklik kısa bir süre 5$ indirimle satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim