Anlık Bildirim

realme iki yeni kablosuz hoparlör duyurdu

realme markasının Cobble ve Pocket kablosuz hoparlörleri bütçenizi zorlamayacak fiyat etiketleriyle en iyi ses kalitesi ile uzun kullanım sürelerine odaklanıyor.

realme Cobble ve Pocket hoparlörler Tam Boyutta Gör

Uygun fiyatlı taşınabilir hoparlör modelleri önemli bir tercih sebebi olmaya başladı ve perakende gıda marketlerinde dahi bol bol bu ürünlerden bulmak mümkün. Üreticiler mümkün mertebe bu kesime hitap etmeye çalışıyor. 

realme Cobble ve Pocket hoparlörler

realme markasının tanıttığı iki uygun fiyatlı üründen birisi olan realme Cobble Bluetooth hoparlör 5W dinamik ses sürücülerine sahip. Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanan ürün oyuncular için 88ms gecikme süresine sahip bir mod da sunuyor. 

Tek şarj ile 9 saat kullanılabilen ürün USB Tip-C üzerinden şarj ediliyor. Daire şeklindeki gövde IPX5 ile su sıçramalarına dayanıklı. 110Hz-18KHz arasında frekansa sahip olan hoparlör mono ancak ikinci bir Cobble gelirse bu kez stereo oluyor. realme Cobble için 25$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

realme Pocket ise 3W pasif bir sürücüye sahip. Yine ikinci hoparlör ile stereo ses sunabilen ürün 6 saate kadar kullanılabiliyor ve USB Tip-C üzerinden şarj oluyor. IPX5 sertifikası olan ürün için ise 15$ fiyat etiketi mevcut. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim