Anlık Bildirim

Realme GT Master Edition yazılım ile 19GB RAM sunacak

Realme GT Master akıllı telefon serisi Kodak iş birliğinin yanında iddialı kamera ve donanım özellikleri ile orta üst seviyede rakiplerinden farklılaşmaya çalışacak.

Realme GT Master Edition neler sunacak? Tam Boyutta Gör

Son dönemde Çinli akıllı telefon üreticilerinin yazılım destekli sanal RAM bellek sunmaya başladıklarını görüyoruz. Realme yeni GT Master akıllı telefon serisinde iddialı özelliklere yer verecek. 

Realme GT Master Edition özellikleri neler?

Realme GT Master serisi Japon tasarımcı Naoto Fukusawa imzasını taşıyor. Seride 2 farklı model olacak. Realme GT Master Edition alt seviye iken Realme GT Master Explorer Edition ise serinin tepesinde yer alacak. Ayrıca Kodak iş birliği de var. 

Realme GT Master Edition modeli 6.43 inçlik AMOLED ekran nokta çentik tasarımı ile agresif bir ekran-kasa oranına sahip. Parmak izi okuyucu ekrana entegre iken 120Hz tazeleme hızı sunuluyor. 

1 adet Cortex-A78+3 adet Cortex-A78+4 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan 6nm Snapdragon 778 yonga setinin güç verdiği telefonda 8GB ve 128GB/256GB depolama seçenekleri olacak. Dinamik depolama genişlemesi ile anlık olarak 13GB RAM bellek elde edilebiliyor. 

Ana sensör 64MP çözünürlükte iken 8MP ultra geniş sensör ve 2MP makro sensör yer alıyor. Kodak markası bu noktada nasıl bir optimizasyon yapacak henüz bilmiyoruz. 4300mAh kapasiteli batarya ise 65W hızlı şarj ile destekleniyor. Realme GT Master Edition modelinin 399 Avro ve 449 Avro şeklinde iki konfigürasyonda satılacağı belirtildi. 

Realme GT Master Explorer Edition neler sunacak? Tam Boyutta Gör

Realme GT Master Explorer Edition özellikleri ve fiyatı

Realme GT Master Explorer Edition ekran ve kamera tarafında farklılaşıyor. 6.55 inçlik AMOLED ekrana sahip olan model 120Hz ekran tazeleme hızı ve 1100 nit parlaklık seviyesi sunuyor. 

7nm sürecinde 1 adet Cortex-A77, 3 adet Cortex-A77 ve 4 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan Snapdragon 870 yonga setinin güç verdiği modelde 6GB RAM ve 12GB RAM seçenekleri netlik kazanmış durumda. Yine depolama genişlemesi ile 19GB RAM elde ediliyor. 4300mAh kapasiteli bataryanın 65W hızlı şarj desteği olduğu belirtiliyor. 

Arka kısımda bu kez 50MP çözünürlüğünde Sony IMX766 sensöre yer verilirken OIS desteği sunuluyor. Realme GT Master Explorer Edition modelinin 462$ başlangıç fiyatı ile satılacağı ifade ediliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim