Anlık Bildirim

Realme’nin tableti Realme Pad’den görüntüler geldi

Geçtiğimiz ay Avrupa’da bahsi geçen Realme Pad’in illk görüntüleri geldi. Pek detayları bilinmese de tabletin tasarımı gözler önüne seriliyor. Realme Pad, stylus kalem ile gelecek.

Bütçe dostu akıllı cihaz üreten Realme’nin, daha önce bahsi geçen ve sızıntıları olan Realme Pad’inin render görüntüleri sızdı. Cihazın teknik detayları hala bilinmese de, tasarımsal bilgileri tamamen ortaya çıkmış oluyor.

Realme’nin tableti Realme Pad’den görüntüler geldi

Yeni görseller, sızıntılar konusunda oldukça güvenilir @onleaks’ten geliyor. Realmed Pad, oldukça sıradan bir tasarıma sahip olacak gibi gözüküyor. Tabletin arka tarafı, iki ton renk ile boyanmış ve Lenovo tarzı bir hava katmış. Hem arka hem de önde birer kamera ile gelecek olan Realme Pad, 10.4 inchlik bir ekrana sahip olacak ancak çerçevelerin pek de ince olmadığını söyleyebiliriz, çerçeveler biraz daha inceltilerek 11 inch boyutuna yakın bir tablet görmek daha güzel olurdu.

Realme’nin tableti Realme Pad’den görüntüler geldi

Realme, tabletlerdeki en önemli kriterlerden olan hoparlörden kısmamış ve Realme Pad’e tam 4 adet hoparlör eklemiş, umarız ses kalites konusunda da kullanıcıları mutlu eder. Ayrıca tablette, microSD kart girişi de bulunuyor. USB-C şarj girşinin yanında ise, stylus slotu görüyoruz. Realme Pad, stylus desteği ile gelecek ve kutusunda bir adet stylus bulunduracak.

Realme’nin tableti Realme Pad’den görüntüler geldi Tam Boyutta Gör

Realme Pad’den donanımsal anlamda pek bilgi alamasak da 7100mAh bir bataryaya ev sahipliği yapacağını öğrendik. BLT001 model numarası ile gelmesi beklenen Realme Pad’in şimdilik tek bir renk seçeneğini görebiliyoruz. Cihazın, Ekim ayında 300 dolar civarında bir fiyat ile çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim