Anlık Bildirim

Realme Watch T1 üç işlemci ve 90 Hz ekranla geliyor

Realme'nin önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı saat çıkaracağına yönelik bilgiler var. Realme Watch T1 olarak adlandırılan modelin 90 Hz ekran ve üç işlemciyle geleceği belirtiliyor.

Realme Watch T1 üç işlemci ve 90 Hz ekranla geliyor Tam Boyutta Gör

Realme markası 19 Ekim'de yeni ürünlerini duyuracağı bir etkinlik düzenleyecek. Lansman kapsamında Realme GT Neo 2T ve Realme Q3s akıllı telefonların tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte şirketin aynı gün yeni bir akıllı saat de duyuracağı söyleniyor.

Realme Watch T1 olarak anılan modelle ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Çinli duyumcu Digital Chat Station'a göre cihaz güncellenmiş tasarım ve gelişmiş özelliklerle karşımıza çıkacak. Akıllı saatin yuvarlak ekran ve paslanmaz çelik kasa ile geleceği bildiriliyor.

Realme Watch T1 üç işlemci ve 90 Hz ekranla geliyor Tam Boyutta Gör

Tasarımı da sızdırıldı

Realme Watch T1'de yüksek ihtimalle 90 Hz tazeleme oranı sunan bir ekran göreceğiz. Ayrıca cihazda biri ana, diğer ikisi yardımcı olmak üzere üç işlemci yer alacak. Fakat bu konuyla ilgi detaylar oldukça kısıtlı.

Akıllı saatin Bluetooth üzerinden sesli arama yapabilme özelliğine sahip olacağı belirtiliyor. Sızdırılan görseller Realme Watch T1'in kauçuk kayışla geleceğini de ortaya koymuş durumda. Geri kalan detayları hafta içinde öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim