Anlık Bildirim

Red Bull gösterisinde, iki pilot havada uçaklarını değiştirecek

Red Bull, gelecek ay yapılacak yeni bir gösteri kapsamında iki pilotun havada uçaklarından atlayarak birbirlerinin uçaklarına geçeceklerini duyurdu.             

Red Bull gösterisinde, iki pilot havada uçaklarını değiştirecek

Enerji içeceği markası Red Bull, aynı zamanda düzenlediği organizasyonlarla da tanınıyor. Şirket, yaklaşan bir gösteride Luke Aikins ve Andy Farrington isimli iki pilotun havadayken tek kişilik uçaklarından atlayıp birbirlerinin uçaklarına ulaşarak yere indireceklerini duyurdu.

Gösteri canlı yayınlanacak

Red Bull, Plane Swap olarak adlandırılan gösteriyi 10 yıldır tasarladıklarını ve artık bunu gerçekleştirmek için hazırlıkların son aşamada olduğunu belirtiyor. Gösteri kapsamında pilotlar, Arizona'daki bir uçak pistinden havalanacaklar ve yaklaşık 14.000 fit (4.267 m) yükseklikte 225 km/s hızla ilerlerken uçaklarından atlayacaklar.

Red Bull gösterisinde, iki pilot havada uçaklarını değiştirecek Tam Boyutta Gör

Havada uçaklarını değiştiren pilotlar, uçakların kontrolü ele alarak inişi gerçekleştirecekler. Uçakların burun dalışı yaptıkları sırada hızının fala artmaması için hava sürtünmesinin artırılması amaçlanıyor. Bunun için uçakların tekerlekleri arasından bir platform açılacak.

İki pilotun gerçekleştireceği bu gösteri 25 Nisan'da yapılacak ve Hulu'da canlı olarak yayınlanacak.

Kaynakça https://newatlas.com/aircraft/plane-swap-red-bull/ https://www.redbull.com/us-en/videos/coming-soon-plane-swap Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2287 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
red bull, Teknoloji Haberleri ve Popüler Bilim
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim